+31 (0)13 530 0857 | info@trizo.nl | facebook

Over ons

Mijn hobby is mijn werk geworden. In 2015 heb ik de stoute schoenen aangetrokken om voor me zelf te beginnen. Het is heerlijk om vanaf het aankopen van de grondstof: bomen, originele kwalitatief hoogwaardige gebruiksvoorwerpen of grotere objecten gestalte te geven. Vanaf de basis tot het eindproduct heb ik alles in eigen hand, zodat ik borg kan staan voor kwaliteit. En iedere opdracht beschouw ik als een uitdaging om het perfect naar de wens van de koper af te leveren.

Mooie robuuste tafels, stoelen, loungesets, kasten, bedden, kledingrekken: jij vraagt, wij maken het met plezier en vakmanschap. Maar ook afrasteringen, poorten en bijgebouwen verdienen onze aandacht tot iedere centimeter. Alles wat van hout gemaakt kan worden, realiseer ik met hart voor het vakmanschap. De website geeft een prachtige weergave van wat bij mij mogelijk is.

Reactie van een klant: Met pijn in het hart liet ik een boom rooien in de tuin, die te kolossaal geworden was. Sunny liet zijn creativiteit werken. Wat geniet ik nu van twee kruidenbakken op werkhoogte en een prachtige zitset. De boom is terug in de tuin op een hele mooie praktische, maar herinneringsvolle manier. Zou zelf nooit op het idee gekomen zijn. Dus alle lof voor deze jonge vakman!

Volg ons op Facebook, bekijk regelmatig de foto’s op de website als je van hout houdt en graag iets praktisch of origineels op maat gemaakt wil hebben. Ik ben graag je uitvoerende partner. Tevredenheid is het einddoel van de samenwerking want dat is mijn beste reclame.