Projecten

Bij Trizo zijn we trots op onze diverse portfolio van succesvolle projecten die we hebben afgerond. Of het nu gaat om grote renovaties, complexe bouwprojecten of speciale maatwerkopdrachten, we hebben bewezen dat we in staat zijn om aan de hoogste normen te voldoen en uitstekende resultaten te leveren. 

Voor exacte vragen kunt u het beste contact met ons opnemen!

Bijbouw

Bij Trizo bieden we hoogwaardige bijbouwoplossingen die perfect aansluiten bij uw ruimtebehoeften. Of u nu een extra kamer, een kantoor aan huis of een serre wilt toevoegen, we leveren maatwerkoplossingen die naadloos integreren met uw bestaande woning. Voor meer informatie, druk op de knop hieronder!

Verbouw

Bij Trizo streven we ernaar om uw verbouwingsdromen werkelijkheid te laten worden. Of het nu gaat om een keukenrenovatie, een badkamerupgrade of een complete woningtransformatie, wij leveren hoogwaardig vakmanschap en aandacht voor detail. We nemen de tijd om uw wensen te begrijpen en creëren een op maat gemaakt ontwerp dat uw leefruimte transformeert. Voor meer informatie, druk op de knop hieronder!